Rólunk

Oktatás szenvedéllyel!

Többet tudsz kihozni magadból!

2012 óta töretlen lelkesedéssel képezzük tanulóinkat. Ezalatt az idő alatt több száz sikeresen végzett szakmabelivel büszkélkedünk. Képzéseink töretlen sikere az egyedi látásmódunknak köszönhető, hiszünk abban, hogy mindenki többet tud kihozni magából, legyen az egy új szakma vagy szakmai siker. Ezáltal sokkal nagyobb lesz az önbizalmunk, pozitívabb az énképünk. Ebben vagyunk segítségetekre a tanfolyamainkon, vezetünk a siker felé vezető úton. Tarts velünk!

 

Sugár Zsanett

Mester szakoktató – képzésvezető

Sugár Zsanett vagyok kézápoló, műkörömépítő mester szakoktató.

2007-ben kezdtem el hobbiszinten magamnak készíteni a műkörmöket, majd egyre több barátnőnek, ismerősnek. Úgy döntöttem, elvégzem a kéz- lábápoló és műkörömépítő tanfolyamot, 2008-ban sikeresen letettem az okj-s vizsgát. Azóta dolgozom a szakmában állandó lelkesedéssel.

Pályám kezdete óta keresnek meg szakmabeliek, hogy tartsak technikai és díszítő továbbképzéseket. Mivel nagyon érdekelt az oktatás 2012-ben elvégeztem Budapesten Molnár Erzsébetnél a kézápoló és műkörömépítő szakoktatói tanfolyamot, Erzsóktól nagyon sokat tanultam az oktatás rejtelmeiről és hogy milyen fontos a pozitív hozzáállás, ezúton is köszönöm, hogy elindítottál ezen az úton :). Azóta oktatok saját kézápoló és műkörömépítő képzéseimen.

Az oktatásaimon a célom, hogy a tudásom legjavát adjam át a tanulóimnak, akik így egy sikerszakmát kapnak a kezükbe. Az évek alatt sok tanulómnak kiemelkedő munkája van, amire nagyon büszke vagyok.

Több szakmai lapban szerepeltek a munkáim, ezek közül 6 címlapmunkát készíthettem el. 2014. szeptemberében csatlakoztam a Perfect Nails Kft csapatához, mely a körmös világ egyik piacvezető cége, ugyanebben az évben elkezdtem sminktetoválással foglalkozni, mely szintén egy szerelemszakma lett számomra.

2015-ben elsőként szereztem meg Hajdú-bihar megyében a kézápoló és műkörömépítő mesterlevelet, majd megnyertem a Nemzeti Tehetség Ösztöndíjat, ez a pályázat a Magyarországon, adott területen kiemelkedő teljesítményt elérő embereket díjazza. Ugyanebben az évben megnyitottam a Spirit Beauty szépségszalont, ahol a tehetséges végzett tanulóim szépítik a vendégek körmeit. 2016 nagyon mozgalmas év volt számomra, egy kampányfotózás keretein belül, ahol több szakember készített körmöket, az én munkámat választották ki, amely szerepelt a Glamour magazinban, Olaszország leghíresebb szépségkiállításán Bologna-ban, óriásplakáton Budapesten és egy nagy álmomat valóra váltva: a 2016-os Perfect Nails termékkatalógus borítóján. Szintén ebben az évben Budapesten a Perfect Nails Roadshow-n előadást tartottam szakmabelieknek a Siker titkáról, mely előadás egyedülálló a műkörmös rendezvényeken belül. 2016. 11. 11-én Olaszországban, azon belül Nápolyban vettem részt egy több napos szépségkiállításon, az olasz Perfect Nails meghívott nemzetközi mester oktatójaként. 2017. áprilisában újra motivációs előadás tartására kért fel a Perfect Nails a Roadshow keretein belül Budapesten.

Mindenkinek azt tanácsolom kövesse az álmait, mert a kitartó munka meghozza a gyümölcsét. Szakmai pályán során és az életben is a kedvenc mottóm visz előre: “Merj nagyot álmodni”

Az okj-s tanfolyamokon ma már kizárólag a szakmai vezetéssel foglalkozom, gyakorlati oktatást az oktatói csapatom végzi.

 • BB Cup 2. hely
 • BB Cup 3. hely
 • International Nails & Face különdíj
 • Nails Artists verseny 4. hely + különdíj
 • Nailstart Verseny különdíj
 • Szabolcs kupa 5. hely
 • Nemzeti tehetség ösztöndíj
 • A Körömzápor c. szakmai lapban 6-szor készítettem el a címlapmunkát
 • 2016 – Agora magazin riport

 

 • 2017-es és Perfect Nails katalógus borító
 • 2020-as és Perfect Nails katalógus borító
 • Perfect Nails Roadshow 2016 Budapest – Mi a siker titka előadás
 • Perfect Nails Roadshow 2017 Budapest – Hogyan legyél sikeres szakember előadás
 • Olaszország Nápoly – 2016 Cosmoprof kiállítás

YouTube videó:

2015 Debrecen Tv – Színkép c. műsor:

Oktatóink

Bertalan Edina

Bertalan Edina

Lábápoló mester és Arkada specialista

Szabó Fruzsina

Szabó Fruzsina

Műkörmös szakoktató

Keresd Fruzsinát Facebook-on!
Molnár Krisztina

Molnár Krisztina

Műkörmös szakoktató

Keresd Krisztinát Facebook-on!

Már döntöttél?

Jelentkezz képzésünkre!