Képzések

Lábápoló képzés

Lábápoló képzés

OKJ 32 815 02

 

A kézápolás és műkörömépítés mellett a lábápolást is végezni elősegíti a több lábon állást a szakmán belül. Szolgáltatásaid lábápolással történő kiegészítésével bővülhet a vendégköröd, ezáltal előidézi a bevételeid növekedését. A lábápoló tevékenység anyagköltsége sokkal kevesebb, így kompenzálhatod a műkörömépítéshez szükséges anyagköltséget. A tőlünk kapott tudással kiváló szakemberként új lábat is„faraghatsz” a vendégeidnek és így azok még elégedettebben távoznak.

Oktatónkról

Bertalan Edina
Több éves oktatási tapasztalattal rendelkező lábápoló szakember, körömbenövés (spange) specialista, gyógypedikűr tapasztalattal.
2010-ben szerezte meg az okj-s lábápoló bizonyítványát, majd 2013 elvégezte a lábápoló szakoktatói tanfolyamot, így megfelelő képesítést kapott, ahhoz, hogy leendő lábápoló szakembereket oktathasson. Emellett 2012-ben okj-s masszőr képzést is elvégzett, így tökéletesen tudja végezni és oktatni a lábmasszázst is. 2017-ben megszerezte a lábápoló mester címet. így a legmagasabb képesítés birtokában van, amit lábápoló oktató szerezhet. Edina kiváló szakember, ehhez mérten is adja át tudását a lábápoló tanulóinak.

Újdonság!

Kizárólag Edina végzi jelenleg a gombás köröm szakszerű, egyedi technikával az eltávolítását és korrekcióját Debrecenben, így a tanulóink ebben a témakörbe is betekintést nyerhetnek. Továbbképzési lehetőség biztosított!
2018-ban sajátította el az Arkada specialista képzést, elsőként kezdte el alkalmazni a módszert Magyarországon, mely a körömdeformitások kezelésében világviszonylatban élen jár.

Miért érdemes elvégezni a képzést?

R

a befektetésed gyorsan megtérül

R

hamar elsajátítható

R

a vendégek imádják

Mit tartalmaz a képzés?

R

Elmélet & kidolgozott tételek

Anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat, anyagismeret, vállalkozási ismeretek, marketing, üzletfejlesztés, fotózástechnika
R

Gyakorlati órák

Hagyományos és gépi pedikűr, lábdiagnosztizálás, körömproblémák hatékony kezelése: repedezett sarok, tyúkszem, benőtt köröm, körömgomba, különböző bőr- és körömelváltozások, gél lakkozás, masszázs

R

Továbbképzési lehetőségek biztosítása

Már csak ennyi időd van jelentkezni a képzésre

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Érdekel a képzés?

Képzési naptár

Szeretnéd megtanulni a lábápolás fortélyait?
Jobban nem is dönthettél volna!
Nézd meg mikor és hol lesznek elkövetkező képzéseink, és jelentkezz a neked megfelelő oktatásra!

Árlista

Nálunk megtanulhatod a legmodernebb lábápolási technikákat, amiket utána sikerrel alkalmazhatsz a szalonmunkád során! Szeretnéd tudni mennyibe kerülnek képzéseink?
Böngészd át árlistánkat és válaszd ki a neked tökéletes oktatást!

Választható tanulócsomagok 

Már döntöttél?

Jelentkezz képzésünkre!