Képzések

Műkörmös képzés

Kézápoló és műkörömépítő képzés

OKJ 32 815 01 

 

A képzésen elsajátíthatod a kézápolás és műköröm építés művészetét az alapoktól, hogy egy sikerszakma legyen a kezedben. Oktatásunk minőségét bizonyítja a több száz sikeresen, kiváló eredménnyel vizsgázott tanuló. Bevételünk jelentős részét arra fordítjuk, hogy a lehető legkellemesebb környezetben, legmodernebb oktatási eszközökkel és elismert szakemberekkel tartsuk meg tanfolyamainkat. A nálunk megalapozott tudással egyből meg fogod tudni állapítani milyen körömre van szüksége a vendégednek. Képes leszel az esztétikai megjelenés mellett tartós műkörmöket készíteni. Olyan technikák, műhelytitkok birtokába juthatsz melyekkel meg tudod kezdeni saját vállalkozásodat. A kötelező tananyagon felül díszítést is oktatunk tanulóinknak. A sikeres vizsga után biztosítunk díszítő, technikai és marketing továbbképzési lehetőséget is. A képzésen Magyarország egyik piacvezető cége, a Perfect Nails alapanyagaival dolgozunk, mert számunkra fontos, hogy a tanulók magas minőségű termékekkel dolgozzanak. Az OKJ-s vizsgabizonyítvány megszerzése esetén lehetőség van EUROPASS bizonyítvány igénylésére is.

Mit tartalmaz a képzés?

R

Elmélet & kidolgozott tételek

Anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat, anyagismeret, vállalkozási ismeretek, marketing, üzletfejlesztés, fotózástechnika
R

Gyakorlati órák

Hagyományos és francia manikűr, gél lakkozás, műköröm készítés zselével és porcelánnal (6 féle technika), töltés, díszítés
R

Videós tananyag

Saját videóink bármikor visszanézhetők tanulóink számára, így mindig kéznél van, ha gyakorolni vagy fel szeretnék eleveníteni a tanultakat

Már csak ennyi időd van jelentkezni a képzésre

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Érdekel a képzés?

Képzési naptár

Szeretnéd megtanulni a kézápolás és műköröm készítés fortélyait?
Jobban nem is dönthettél volna!
Nézd meg mikor és hol lesznek elkövetkező képzéseink, és jelentkezz a neked megfelelő oktatásra!

Árlista

Nálunk megtanulhatod a legtrendibb technikákat, amiket utána sikerrel alkalmazhatsz vendégeid megszépítéséhez!
Szeretnéd tudni mennyibe kerülnek képzéseink?
Böngészd át árlistánkat és válaszd ki a neked tökéletes oktatást!

Választható tanulócsomagok

Megalapozzuk a szakmai sikeredet!

Amellett, hogy a lehető leghatékonyabban tartjuk az elméleti és gyakorlati óráinkat, az okj-s tanfolyamok keretein belül EGYEDÜLÁLLÓ motivációs üzletfejlesztési, kommunikáció és pszichológia órákat vezettünk be.
Újabb innováció az okj-s tanfolyamok történetében, CSAK NÁLUNK saját youtube csatorna, a hatékonyabb tanulás érdekében! Az egyedi elméleti óráink mellett, egy új oktatási módszert vezetünk be a tanfolyamaink keretein belül, a gyakorlati órák új tananyagait feltöltjük saját youtube csatornánkra, ahol a tanulóink vissza tudják nézni az adott óra tananyagát. Így otthon is hatékonyabb a gyakorlás!

Szeretnéd megtudni miért van az, hogy valakinek teljes a vendégköre, valakinek pedig épp csak beesik 1-2 vendég? Mi eláruljuk neked képzésünk keretén belül. Nemcsak az elméleti és gyakorlati órákra, hanem a vállalkozás sikeres beindítására is felkészítünk üzletfejlesztés óránkon, amelyen megtanulod hogyan számoljuk ki az anyagköltségünket, az árképzés tematikáját és bevétel, kiadás kalkulációt is készítünk. Elsajátíthatod a Vendégekkel való megfelelő kommunikációt és azt is, hogyan alakítsd ki a szalonod, hogy a légkör megnyerő legyen. Pszichológia és kommunikáció tantárgyakat is felvettük az elméleti óráink közé, hogy erősítsük tanulóinkban a hiteles és hatékony kommunikációt, amelyek ebben a szakmában elengedhetetlenek, hiszen egész nap emberekkel dolgozol. Így adott helyzetekben megfelelően tudsz reagálni bizonyos helyzetekre. Új tananyagként felvettük az óráink közé a fotózásoktatást és a facebook kezelésének oktatását, hiszen a munkát nem elég szépen elkészíteni, de meg is kell tudni mutatni a megfelelő tálalásban. Megmutatjuk neked, hogyan hozd létre, kezeld és hirdesd a facebook oldaladat műkörmös illetve pedikűrösként, hogy rengeteg vendéged legyen. Manapság a közösségi oldalakon tudod a legjobban hirdetni magad, Mi hozzásegítünk a sikerhez!

Nemcsak stabil alapokat adunk a kezedbe, amelyekre bátran építkezhetsz, hanem professzionális üzleti tudást is!

Miért ne oktathatnánk egyedi látásmódot tanfolyamainkon….? A pozitív gondolkodás a siker alappillére. Biztos ismered a mondást, miszerint félig üres vagy félig teli a pohár? Nekünk az a bizonyos pohár mindig félig teli. Ezt a szemléletet szeretnénk átadni, megtanítani a tanulóinknak mind a műkörmös, mind a pedikűrös képzéseinken. A motivációs üzletfejlesztés és kommunikáció, pszichológia órák elméleti tantárgyat is felvettük az óráink közé, amely megtanítja hogyan határozd meg a célod, hogyan legyél eredményes és hogyan lehet könnyen változást elérni az élet bármely területén. Miért is fontos ez neked? A tanfolyamunk amellett, hogy gyakorlatorientált, szeretnénk a kötelező tananyagok mellett olyan tantárgyakat is felvenni, ami minden lehetőséget megad, ahhoz, hogy egy sikeres szakember váljon belőled…a többi már csak rajtad múlik!

Már döntöttél?

Jelentkezz képzésünkre!